Østre Toten folkebibliotek

Korona-stengt bibliotek!

Østre Toten folkebibliotek stengte torsdag 12. mars som et bidrag i den store dugnaden for å hindre spredning av Korona-viruset. Vi informerer ettersom situasjonen endrer seg. 

Utlån fra et Korona-stengt bibliotek!

Kjære lånere!

Fra 6. april tilbyr vi lån av bøker og andre medier etter strenge retningslinjer!

Hvordan?

Du bestiller, avtaler tid for henting og får lesestoff utlevert utenfor bibliotekets inngang!

  1. Logg inn i på nettsidene våre med nummeret på lånekortet ditt og tilhørende PIN-kode. Eller bruk appen BIBLIOFIL.
  2. Søk etter det du vil lese og klikk på «Bestill». Du kan også bestille via e-post til biblioteket@ostre-toten.kommune.no eller på Facebook.
  3. Biblioteket kontakter deg på SMS eller e-post for å avtale nøyaktig hentetidspunkt. Det vil bli innenfor tidsrommet mandag-fredag kl. 12-15.
  4. Ved henting setter vi bokposen din på et bord utenfor bibliotekets inngang. Du må komme presis. Du må holde god avstand til andre. Max 1 pose pr. utlevering. Vi prater gjerne litt med deg når du kommer for å hente, men holder god avstand :)

Smittevern

  • Denne løsningen er godkjent av kommuneoverlegen i Østre Toten kommune og biblioteket følger de smittevernregler som er gitt.
  • Bøkene du låner har stått minst 4 dager i karantene.
  • Er du syk eller i karantene/isolasjon? Da kan du ikke hente bøker selv. Du kan få noen til å hente for deg.

Levere bøker

Bøkene du har hjemme kan du nå levere igjen! Det er kun mulig å levere ved å putte bøkene inn i bibliotekets innleveringsluke til høyre for inngangen vår. Hold avstand til andre når du leverer. Bøkene dine settes i karantene i 4 dager. De vi altså stå utlånt til deg 4 dager etter at du har levert dem. 12. mai sender vi ut de første purringene på ikke innlevert materiale.

E-bøker m.m.

Vi anbefaler e-bøker når biblioteket er stengt! Last ned appen BookBites og logg på med nummeret på lånekortet ditt + PIN. Andre tilbud fra oss med digitalt innhold (musikk, film m.m.) finner du på denne siden: Digitalt innhold

Arrangementer

Vi har måttet avlyse en del arrangementer p.g.a. situasjonen. Vi jobber allikevel med alternative, digitale måter å nå ut til dere med de ulike tilbudene våre. Følg med på nett for mer informasjon om dette!

Grupperom og studiesenter

Biblioteket er stengt og vi kan ikke låne ut grupperom eller studiesenter akkurat nå. Vi kan ikke garantere at lokalene er smittefrie og samling av mennesker skal unngås.

Kontakt oss!

Hvis det er noe du vil spørre oss om vil vi på biblioteket svare så godt vi kan. Send en e-post til biblioteket@ostre-toten.kommune.no.

Med vennlig hilsen alle ansatte på Østre Toten folkebibliotek! 

Les e-bøker med appen BookBites!