Østre Toten folkebibliotek

Digitalt innhold

Biblioteket gir deg tilgang til en del digitalt publisert innhold som e-bøker, musikk, film, aviser og tidsskrifter. Du må ha lånekort og passord for å logge på noen av tjenestene. Tjenestene er gratis!

Digitalt innhold

E-bøker

Fra folkebiblioteket:

Du kan lese e-bøker på skjerm (smarttelefon eller nettbrett) ved å laste ned appen BookBites: 

Logg på appen med nummeret på lånekortet ditt og tilhørende PIN-kode. Dette får du hos biblioteket ditt. E-bøkene låner du gratis i 4 uker med mulighet til å forlenge. 

Fra Nasjonalbiblioteket:

På nettsiden bokhylla.no finner du bøker publisert i Norge før år 2000. Disse bøkene kan ikke lånes, men kan leses direkte på skjermen din. 

Film

Filmbib er bibliotekenes filmstrømmetjeneste! Her kan du streame norsk kort- og dokumentarfilm helt gratis. Logg på med nasjonalt lånekort og PIN-kode fra biblioteket ditt. 

Du kan også logge deg på med appen Filmbib:

Historiske aviser

Nasjonalbibliotekets Avistjeneste er tilgjengelig fra PC-er i biblioteket. Her kan du lese historiske aviser fra hele Norge. Du må oppsøke biblioteket for å få tilgang til denne tjenesten.

Musikk

Bibliotekets brukere har gratis tilgang til musikkstrømmetjenesten Naxos Music Library. NML inneholder klassisk musikk samt jazz, verdensmusikk, pop, rock og blues. Du får tilgang til over 120.000 CD-er og 1.900.000 lydspor.

Logg på med ditt nasjonale lånekort. Lånernummeret, som står på kortet, skriver du i innloggingsfeltet øverst til venstre på NML's nettside.

Musikk kan også strømmes på mobile enheter. Last først ned appen til enheten din: 

En beskrivelse av tjenesten finner du på nettsidene til Oppland fylkesbibliotek

Tidsskrifter og magasiner

Biblioteket har digital tilgang til en del tidsskrifter og magasiner. Se oversikt over våre abonnementer her. Vi har foreløpig ikke tilgang for brukerne våre, men kan hjelpe til med å finne eldre artikler på forespørsel. 

 

Hanne Gihleengen
Bibliotekar
E-post
Telefon 61 14 16 28
Mobil 916 47 005