Du er her: Hjem - Digitalt innhold
Visning: A A | A A A
PressReader

NYHETER - gratis aviser og magasiner!

PressReader gir alle bibliotekbesøkende enkel tilgang til over 5000 norske og utenlandske aviser og magasiner på over 70 språk.

Oppsøk ditt lokale bibliotek med et nettbrett eller en smarttelefon, last ned PressReader-appen, logg på og få tilgang i 72 timer. På PC får du tilgang på biblioteket ved å gå inn på www.pressreader.com. Klikk på grønn kaffekopp (HotSpot).

Tjenesten leveres av Oppland fylkesbibliotek. Se veiledning.

2016-08-02
ebokbib logo

BØKER - gratis lån av e-bøker!

eBokBib gir deg gratis lån av e-bøker fra biblioteket ditt. Lånetid 3 uker.

Last ned appen eBokBib og logg på med lånernummer og PIN-kode fra biblioteket. Se veiledning. Lykke til med gode leseopplevelser!

2014-08-07
Filmbib film i biblioteket

FILM - gratis kortfilm og dokumentarfilm!

Filmbib er bibliotekenes filmstrømmetjeneste!
Se kortfilmer og dokumentarfilmer gratis fra disse nettsidene eller fra Filmbib-appen. Logg på med nasjonalt lånekort og PIN-kode fra biblioteket.

2015-11-04
Naxos Music Library

MUSIKK - gratis musikkstrømmetjeneste!

NML er en musikkstrømmetjeneste som bibliotekets brukere får gratis tilgang til. Naxos Music Library inneholder klassisk musikk samt jazz, verdensmusikk, pop, rock og blues. Du får tilgang til over 120.000 CD-er og 1.900.000 lydspor.

Logg på med ditt nasjonale lånekort. Lånernummeret, som står på kortet, skriver du i innloggingsfeltet øverst til venstre på NML's nettside. En beskrivelse av tjenesten, og hvordan du logger på appen, finner du på nettsidene til Oppland fylkesbibliotek.

2015-11-04